Focaccia

Focaccia är ett saftigt, smakrikt italienskt bröd som du kan göra helt och hållet personlig.

Ingredienser

  • 1 påse Dr. Oetker jäsblandning
  • 1 tsk salt
  • 15 dl mjöl (vetemjöl eller ljus dinkel)
  • 2 msk olivolja
  • 6 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda jäsblandning med mjöl och salt. 2. Tillsätt olivolja och vatten. 3. Knåda degen väl 4. Häll ned i en form 5. Tryck hål i plattorna med fingrarna och sätt halverade cocktailtomater i hålen. 6. Ringla olivolja och strö över flingsalt, oliver, sardeller samt färsk rosmarin. 7. Grädda i 225 grader ca 12 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Bröd!
    Foccacia och Jalapeñobröd, olivolja och salt... Gott både som tillt...

    Gi-mat – vara eller icke vara?
    GI – inneordet på varje svensks läppar. GI som i God Innemat. GI som I...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben