Gazpacho

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1/4 gurka
  • 4 dl kall grönsaksbuljong
  • 1 grön paprika
  • 1/4 buljong
  • 2 tomater
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 10 stora basilikablad
  • 1 msk hackad persilja
  • 2 msk olivolja
  • gourmetsalt
  • svartpeppar
  • tabasco
  • Instruktioner

    Mixa alla ingredienser i en matberedare. Ställ Gazpachon kallt och låt den helst stå några timmar, gärna ett dygn. Smaka av med kryddor och servera med olivoljestekta crutonger.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Gazpacho!
    Den kalla, spanska soppan är verkligen svalkande en varm sommardag. Se...

    En smak av Spanien!
    Paëlla, gazpacho, tapas... Spanjorerna gör en massa god mat, idag får...

    Kalla soppor
    Jag tycker alltid det är gott med soppor. Man blir så där lagom mätt....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben