Gratinerad lax

Serverar: 4 portioner

Fixas till på nolltid.

Ingredienser

  • 600 g lax i bit
  • 1 grön paprika
  • 2 selleristjälkar
  • 1 röd lök
  • 1 burk crème fraiche paprika och chili
  • 1 burk crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Lägg laxen i en ungsfast form. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Finacka paprikan, sellerin och löken. Fräs dem i en panna en stund, tillsätt därefter all crème fraiche. Låt puttra ett kort stund.
    3. Häll såsen över laxen i formen och gartinera i mitten av ugnen i 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ceciliaw 2 januari 2010

    Enkelt och jättegott!

    Relaterade Artiklar

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Potatisrätter
    Ohh, vad man kan göra mycket gott av potatis! Koka, steka, mosa, grati...

    Apriltävlingen avslutad!
    Det är så kul med alla recept som kommer till oss varje dag! Desto svå...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben