Grillade paprikor

Serverar: 2-40 portioner

Tid: 40 minuter

Ett härligt inslag på buffén eller till grillmaten!

Ingredienser

  • Paprikor i olika färger
  • Olivolja
  • Vitlök
  • Pressad citron
  • Instruktioner

    Halvera paprikor och stoppa sedan in dem i ugnen på hög värme, ca 225 grader. Ta ut dem när skalet är nästan svart. Skala paprikorna och skär dem i lagon stora bitar. Lägg dem i olivolja, pressa ner vitlök och pressad citron. Smaka av efter en stund och se om du behöver mer vitlök eller citron.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    gittan47 22 mars 2008

    Hej har nu provat dina recept och de är super goda tack för detta ger betyg till alla jag provat

    Relaterade Artiklar

    Grilla eller rosta grönsaker
    Så här på sensommaren dignar torgstånden och butikerna av härliga g...

    Rosta grönsaker!
    Så här i slutet av sommaren svämmar nästan torgstånden och affärern...

    Gott av kyckling
    Kyckling är verkligen en favorit, god, enkel och så användbar. Här får...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben