Mandelmassa

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

Gör din egen mandelmassa fri från konserveringsmedel och andra tillsatser.

Ingredienser

  • 200 g sötmandel
  • 200 g strösocker
  • Instruktioner

    1. Skålla och skala mandeln.
    2. Mixa mandlarna till ett fint pulver i hushållsmixern.
    3. Tillsätt strösocker och mixa länge (5-7 minuter) tills det blir en slät och varm massa.
    4. Kyl massan och förvara i kylskåp.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Myran3e 22 februari 2009

    Jätte god! Tyckte att det var lite svårt att få ihop massan tillsatte lite vatten och fortsatte mixa. Perfekt helt utan tillsatser, det gillar jag. Tack!

    Relaterade Artiklar

    Fettisdagen
    Förr åt man bara semlor en dag på året, nu för tiden äter vi semlor...

    Nötter
    Tyvärr är det alltför många som är allergiska mot denna godsak. Idag h...

    Rabarbertid
    Här i södra Sverige är det dags att skörda de första rabarberna nu. I...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben