Marmelad

Serverar: 20 portioner

Jättegod till mina havrekex

Ingredienser

  • 1 kg krusbär
  • 1,3 dl socker
  • 1 dl vatten
  • Konserveringsmedel för marmelad
  • Instruktioner

    1. Snoppa och skölj bären. Koka bären och vatten i 10 min. Tillsätt konerveringsmedel i sockret och koka livligt 3 min och skumma väl.
    2. Sleva upp i burkar och sätt på locket låt kallna. Förvaras mörkt och svalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    annelieberggren 14 december 2008

    prova mina kex ochså.. det är ett recept farmor elsa alltid gjorde

    Relaterade Artiklar

    Scones
    Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...

    Frukostvanor som varar!
    Det kan kännas både präktigt och barnsligt att uppmuntra till bra f...

    Min egen marmelad
    Bevara lite av sommaren på burk! Det är en fröjd att öppna en burk en...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben