Pasta med skaldjur

Serverar: 4 portioner

Det var gott med pasta

Ingredienser

  • 200 gr pasta, ex penne
  • 1 röd lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 100 gr champinjoner
  • 2 msk olja
  • 1 brk hela tomater
  • 200 gr crabmixpinnar
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Tina ev. crabmixpinnarna. Koka pastan den tid som anges på förpackningen. Skala och hacka löken. Skiva champinjonerna om de är stora. Värm oljan i en låg vid kastrull och fräs rödlök och finhackad vitlök lätt. Lägg i champinjonerna och fräs dem ett par minuter. Tillsätt tomaterna ( klipp sönder dem med en sax innan) och låt allt koka på svag värme i ca 5 minuter. Smaksätt med salt och svartpeppar. Skär crabmixpinnarna i små bitar och blanda ner detta i såsen. Låt pastan rinna av väl och vänd ner den i skaldjurssåsen. Smaksätt mer om det behövs.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Thailändsk matlagning är en ren njutning
    Thailands fantastiska matlagningskultur har förändrats oerhört lite ge...

    Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
    Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben