Serverar: 4 portioner
Det var gott med pasta
Tina ev. crabmixpinnarna. Koka pastan den tid som anges på förpackningen. Skala och hacka löken. Skiva champinjonerna om de är stora. Värm oljan i en låg vid kastrull och fräs rödlök och finhackad vitlök lätt. Lägg i champinjonerna och fräs dem ett par minuter. Tillsätt tomaterna ( klipp sönder dem med en sax innan) och låt allt koka på svag värme i ca 5 minuter. Smaksätt med salt och svartpeppar. Skär crabmixpinnarna i små bitar och blanda ner detta i såsen. Låt pastan rinna av väl och vänd ner den i skaldjurssåsen. Smaksätt mer om det behövs.
Japanska matord
Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...
Thailändsk matlagning är en ren njutning
Thailands fantastiska matlagningskultur har förändrats oerhört lite ge...
Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...