157 kalorier per portion
Ingredienser
1 kg pumpa
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 liter stark grönsaksbuljong
Salt
Peppar
100g fetaost, 16 %
Instruktioner
- Skala pumpan och kärna ur den. Skär den i tärningar. Skala löken och vitlöken och skär i bitar.
- Lägg pumpa, lök och vitlök i en kastrull och tillsätt buljongen. Salta och peppra.
- Låt sjuda under lock tills pumpan är genom kokt, ca 15 minuter.
- Mixa till en slät soppa.
- Tärna fetaosten och rör ner den.
- Servera soppan med några varv med pepparkvarnen.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Halloween
Äntligen är det spöktider, både för stora och små!Mattips!Tilltugg:...
Halloweenfest
Först under senare år har det blivit mer vanligt i Sverige att fira...
När jag skall pumpa soppan går det bra med en vanlig cykelpump då?