rostade mandlar

Serverar: 1-6 portioner

Tid: 25 minuter

Enkelt o väldigt gott till drinken Reservation för att detta är "på en höft recept"

Ingredienser

  • 1 påse hel mandel
  • Vatten att fukta mandeln med
  • 1-3 tsk salt
  • Instruktioner

    Lägg mandel, vatten (ca 1-2 msk) o salt i en plastpåse, skaka om så att det fäster överallt på mandlarna. Lägg i ugnspannan - skjuts in i ugnen 225 grader ca 10 min (kolla hela tiden så det inte blir för torrt eller bränt) Låt svalna o servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Glöggtilltugg
    Då var det dags igen! På söndag är det advent och det är dags för å...

    Sommarviner
    Finns det viner som kan kallas "sommarviner"? Kanske är det viner s...

    Chokladprovningar
    Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben