Senapssås

Ingredienser

  • 2 dl vatten
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 msk fiskfond
  • Maizena ljus redning
  • 2-3 tsk Honey Dijon
  • 3-4 msk hackad gräslök och persilja
  • Instruktioner

    Koka upp vatten, crème fraîche och fiskfond. Rör ner redningen, lite i taget och koka ca 1 minut. Smaka av med senap och kanske lite salt. Rör ner kryddorna och servera!.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Strömming, strömming och sotare...!
    Sommardrömmen för många är att fånga sin egen fisk och tillaga den öve...

    Lax
    Här njuter vi av lax i olika former, dels marinerad, dels grillad med...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben