Senapssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Till Helstekt fläskfilé med örter & bacon

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 3 msk ljus fransk senap
  • 1 dl cremé fraich
  • Ev. steksky
  • Instruktioner

    Koka upp grädden med buljongtärningen och senapen. Koka under vispning ca. 10 min. Blanda i cremé fraich och ev. steksky. Koka upp och smaka av.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Strömming, strömming och sotare...!
    Sommardrömmen för många är att fånga sin egen fisk och tillaga den öve...

    Lax
    Här njuter vi av lax i olika former, dels marinerad, dels grillad med...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben