Stuvad spenat

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 paket hackad spenat
  • 1 dl vatten
  • 1 msk vetemjöl
  • salt
  • peppar
  • riven muskotnöt
  • 1 msk mjölkfritt margarin
  • Instruktioner

    Värm spenaten på svag värme. Gör en redning av 2 msk vetemjöl och 1 dl vatten och rör ned i den tinade spenaten. Låt koka några minuter. Smaka av med salt, peppar och riven muskotnöt. Rör slutligen ned 1 msk mjölkfritt margarin. Serveras ex till köttbullar, stekta laxkotletter etc.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyttigaste Grönsaken!
    Denna härligt gröna, nyttiga grönsak är fylld med antioxidanter och kl...

    Hur jag blev matlagare
    Förmodligen åt jag för första gången i mitt liv vid nästan sex års åld...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben