Stuvad spenat

Serverar: 4 portioner

Kan med fördel ätas som förrätt! Gott med korvslantar och ½ ägghalva i.

Ingredienser

  • 300 g fryst spenat
  • 2 msk vetemjöl
  • 2,5 dl lättmjölk
  • salt
  • vitpeppar
  • Instruktioner

    Lägg ner spenaten och tina i en kastrull på medelstark värme, rör om då och då. Rör ihop mjöl och mjölk. Tillsätt redningen under omrörning. Låt koka 3 minuter. Smaksätt med salt och peppar.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (1)

    MrsG 19 augusti 2008

    Gjorde spenaten igår och det blev mycket uppskattat till laxen! Kanon gott!

    Relaterade Artiklar

    Nyttigaste Grönsaken!
    Denna härligt gröna, nyttiga grönsak är fylld med antioxidanter och kl...

    Hur jag blev matlagare
    Förmodligen åt jag för första gången i mitt liv vid nästan sex års åld...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben