Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme
Enkel och god fiskrätt som sköter sig själv i ugnen.
Strimla grönsakerna tunnt.Fräs dem i en stekpanna. Smörj en ugnsform och lägg grönsaksröran i botten. Lägg fisken ovanpå och krydda. Strö på dill och persilja. Blanda grädde med fiskfond och häll det över formen. Täck med folie och grädda i 200 grader i ca 35-40 minuter. Servera med kokt potatis,ärter och rivna morötter.
Härliga fiskrätter!
Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...
Fiskelycka!
Sommartid accentueras lusten att fiska sin egen fisk. Det gäller bå...
Fiskelycka
Sommartid accentueras lusten att fiska sin egen fisk. Det gäller bå...
Hej Tack för ditt recept. Denna var jätte god, jag var för snål med saltet bara. Mvh Molgan