Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborre i foliepaket

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Strö salt, socker och pepparblandningen över fisken, spruta lite vattenånga över fisken. Låt ligga framme ca 15 minuter. Putsa grönsakerna och blanchera dom några minuter, lägg i potatisen först eftersom den tar längst tid. Därefter löken och morötterna. Häll bort vattnet ordentligt och ånga av. Torka saltblandningen av fisken. Smöra foliearken, lägg i fisken med dill mellan filéerna. Fördela de blancherade grönsakerna i foliepaketen. Strö över mer dill och lite lökblast, vik ihop. Lägg på grillen. Riv pepparroten, smält smöret. Öppna paketen. Lägg på tallrik. Toppa med riven pepparrot och häll över lite skirat smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.