Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädel pastasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Överraskande gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, skär falukorven i tärningar och ädelosten i småtärningar.
  2. Hetta upp margarinet i en tjockbottnad gryta och fräs vitlöken, löken och falukorven i ca 5 minuter. Tillsätt champinjoner med spad, ädelosten, tomatpuré, buljongtärning och vatten, låt småkoka tills osten smälter.
  3. Häll i gräddfilen och låt sedan såsen koka en liten stund. Smaksätt med oregano och peppar.
  4. Servera med bandspagetti. Man kan byta ut falukorven mot kyckling eller quorn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.