Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg i senapssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

...god Påskmat...god lunch...gott när du är hungrig med andra ord!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen. Skala dem.
  2. Blanda mjölk, grädde och mjöl i en kastrull och sjud under omrörning i 5 minuter.
  3. Tillsätt senap, florsocker samt salt och peppar.
  4. Stek köttet. Häll upp såsen i en skål.
  5. Dela äggen och lägg dem i såsen.
  6. Strö köttbitarna och persiljan över ägghalvorna.
  7. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hamsko0823 17 november 2011

    Mycket god senapssås! Funkar utmärkt till fisk och potatis

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.