Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg med currysås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En av mina favoriter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen 7-8 min. Skala dem och dela dem ev i halvor. Lägg dem på fat. Fräs matfettet i en kastrull.
  2. Strö över curryn och låt fräsa med ett ögonblick. dofta över mjölet. Späd med mjölk eller gräddmjölk lite i sänder till en slät och jämn sås. Låt såsen koka 3-5 min. Smaksätt med salt.
  3. Häll den heta såsen över äggen. strö på gräslöken och servera rätten genast.
  4. Gott att äta till. Stekt bacon Prinskorv Rostat bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.