Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg med gubbröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaksatta och dekorerade ägghalvor är ett måste på påskbordet. Räkor, lax och ansjovis är en klassiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av toppen på de hårdkokta äggen med en vass kniv.
  2. Gröp ur innehållet med en liten sked. Hacka äggen.
  3. Skala och finhacka rödlöken. Hacka ansjovisen. Blanda alla ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fyll upp äggen med ansjovisröran och garnera med löjrom och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.