Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg Nogg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Trevlig dryck för jul och nyår som alltid var en del av årstiden när jag bodde i USA

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät alla beståndsdelar och häll i en cocktailmixer (drinkblandare) eller i en stor skål. Skaka/rör om för hand (Obs ej med el-visp) Häll din äggnogg i lämpligt glas (med eller utan is)
  2. För alkoholfritt exkluderas brandyn (konjaken)
  3. Förvara i kylskåp

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.