Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg och anjovislåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Omtyckt annorlunda maträtt

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatis, skivas sedan Koka äggen, skivas sedan Skiva tomaterna. Skiva löken Hacka anjovisen i mindre bitar, spar spadet. Smörj en ugnsform varva potatis ägg, lök tomat och anjovis. Häll på anjovisspad samt grädd och mjölkblandning till lagom mängd vätska. Krydda med peppar sparsamt, smaka av. In i ugn i c.a 175-200 grader. Ät gärna en bit Vikaknäcke till med brännvinsost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.