Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg och räklåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och enkel mat som passar både till vardag och helg.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva äggen och lägg dem i en ugnsfast form. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt curryn som får fräsa någon minut i smöret. Lägg i räkorna och låt dem fräsa i curryn hastigt tills de är gula. Lägg räkorna över äggen, salta och peppra. Finhacka dillen och lägg den över räkorna. Häll över grädde och strö över riven ost.Gratinera i ugn i 250 grader tills osten fått fin färg

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pirkko 10 april 2009

    Det här var gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.