Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggfria cookies

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Hör och häpna - spadet från kokta kikärter du köper i affären kan i många fall ersätta ägg. Som i dessa ljuvliga chokladkakor! Prova, dom är goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda vetemjöl, bikarbonat, bakpulver, vaniljpulver och flingsalt. Vispa margarin och brun farin fluffigt med elvisp. Blanda ner spadet från kikärterna och den hackade chokladen. Vänd ner mjölblandningen.
  3. Rulla 30 små bollar med mjölade händer och lägg på 2 bakpappersklädda plåtar. Platta till kakorna lite och grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.