Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggröra med bacon och salvia

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott på kvällskvisten eller som en brunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman mjölk och vetemjöl till en jämn smet. Knäck äggen och rör i salt och svartpeppar efter behag.
  2. Smält lite smör i en kastrull eller teflonpanna på svag värme (hög värme ger grynig röra). Häll i smeten och rör om med trägaffel tills den börjar tjockna och flocka sig. Äggröran är färdig när den är tjock och krämig.
  3. Smaksätt äggröran med salvia och servera med tomatskivor och stekt bacon. Baconet kan bytas ut mot prinskorv, det blir också mycket gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.