Allévo
Energi 235 kcal = 986 KJ
Kolhydrater 7 g
Fett 12,3 g
Protein 35 g
Fibrer 0,6 g
Instruktioner
- Fräs upp lök och bacontärningar, låt svalna. Låt ströbrödet svälla i vattnet en stund, undvik att det bildas klumpar. Rör ihop alla ingredienser, tillsätt extra vatten om färsen blir för fast. Forma till pannbiffar och stek.
- Tänk på att inte ha för hög värme, när biffarna fått färg sänker du värmen till ganska låg temperatur och låter biffarna genomstekas.
- Räkna med cirka 7 minuter per sida.
- Värm vatten och fond i stekpannan, tillsätt lingonen och krydda.
- Låt koka ihop några minuter.
- Servera biffar med pressad potatis och färsk sallad av goda rotfrukter (t.ex. vitkål, morötter och rättika).
Publicerat den
8 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar