Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmos

 
Skriv ut

Enklast möjliga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Lägg klyftorna i en gryta. Häll över sockret och låt stå över dagen eller natten.
  2. Koka 15 min under lock utan att röra. Ta grytan från spisen och rör eller vispa tills moset är så slätt som du vill ha det.
  3. Blanda askorbinsyra med lite av äppelmoset och rör ned. Detta för att få ett ljusare och mer hållbart mos.
  4. Ska moset inte frysas behövs natriumbensoat tillsättas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.