Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelraggmunkar med lingonkaviar och apelsinfraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt underbara!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lingonkaviar: Mixa 50 g av lingonen med sockret till en jämn smet och blanda samman med resten av lingonen. Låt dra i rumstemperatur i minst en timme.
  2. Apelsinfraichen: Vispa samman ingredienserna till en luftig konsistens och ställ i kylen medan du gör raggisarna.
  3. Raggmunkarna: Riv äpplet och potatisen grovt.
  4. Blanda samman ingredienserna försiktigt så att äpplet och potatisen inte går sönder.
  5. Stek i medelvarm panna och servera med lingonen och en klick apelsinfraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.