Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelstekt fläskfilé med mandeltoppar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel festlig rätt som är snabb och god att göra till vardags.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda potatismos med ägg, basilika och smör. Smaka av med salt och peppar.
  2. Forma mosblandningen till avlånga bullar och rulla dem i mandeln. Gratinera "topparna" på bakplåtspappersklädd plåt ca 15 minuter i 200 grader.
  3. Skölj och kärna ur äpplena och skär dem i skivor.
  4. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Stek dem ca 2 minuter per sida. Låt äppelskivorna steka med.
  5. Servera med en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.