Välj gärna syrliga äpplen, blir extra gott till den söta toscan. Den här efterrätten är perfekt att förbereda och ha i kylen. Bara att värma på formarna i 175°, 3–4 minuter, innan servering.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
hur många personer är detta för++
Suuuuppppersmarrigt!!!!!! Tack för receptet! :-) Jag gjorde på tre normalstora äpplen och det räckte gott och väl till 4 mindre formar (ca 10-15 cm i diameter).
Ser smarrigt ut =P
Gott! Jag gjorde pajen till dagen efter, vilket gjorde att äpplena blev lite väl mjuka när man värmde dem för andra gången, men det blev gott ändå om än inte perfekt.
Jättegott! Enkelt och snabbt att tillaga! Naturligtvis blir det en femma! Ulla J