Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Afrikansk kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En riktigt smakrik gryta, passar bra både till vardag som fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinnet från kycklingen och fräs kycklingen med margarinet i en gryta utan att den tar färg. Ta ur kycklingen. Tillsätt kryddor, tomatpure och citron, rör om väl och blanda i vattnet. Lägg i kycklingen och låt puttra under lock i ca 30-40 min tills köttet lossnar från benet.
  2. Servera med couscous, banan, gurka och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.