- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
lättlagade och otroligt goda pannkakor av det lite matigare slaget.
Instruktioner
- Separera äggen.
Mosa 1 1/2 banan och skiva resten av bananen.
Blanda ricottaost, äggulor, mjölk och den mosade bananen i en bunke. Rör ner de torra ingredienserna i smeten.
Vispa äggvitorna fluffigt och vänd försiktigt ner dem i smeten.
Rör ner den skivade bananen.
Stek pannkakorna i smör på medelvärme tills de fått en gyllenbrun färg.
Servera dem varma med lönnsirap eller vaniljglass.
- TIPS:
Om du vill göra pannkakorna lite festligare så grovhacka ca 70-100 g mörk choklad och blanda ner det i smeten före stekning.
Publicerat den
7 juni 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Super goda!
Underbara pannkakor har gjort dom i flera år alltid lika uppskattade.Tack!