Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz läckra kalkongratäng.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kände för att göra en lite magrare gratäng till fredagsmyset så detta blev resultatet. Riktigt god och dessutom laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort ev.hinnor på kalkonfilén och skär den i cm-tjocka skivor. Salta och peppra och bryn köttet lätt. Lägg dem i en ugnsfast form. Skiva purjo och paprika och fräs samman en stund. Fördela grönsakerna över köttet. Vispa ihop kokosmjölk, crème fraiche, mango chutney, soja, ingefära, chilipulver och curry. Häll det ovanpå kött och grönsaker. Skär mangon i bitar och fördela överst. Sätt in formen i 175°C ca 15 min.
  2. Servera helst risnudlar till och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wirran 11 februari 2011

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.