- Serverar: 2 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Kände för att göra en lite magrare gratäng till fredagsmyset så detta blev resultatet. Riktigt god och dessutom laktosfri.
Instruktioner
- Ta bort ev.hinnor på kalkonfilén och skär den i cm-tjocka skivor. Salta och peppra och bryn köttet lätt. Lägg dem i en ugnsfast form. Skiva purjo och paprika och fräs samman en stund. Fördela grönsakerna över köttet.
Vispa ihop kokosmjölk, crème fraiche, mango chutney, soja, ingefära, chilipulver och curry. Häll det ovanpå kött och grönsaker. Skär mangon i bitar och fördela överst.
Sätt in formen i 175°C ca 15 min.
- Servera helst risnudlar till och en god sallad.
Publicerat den
4 februari 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott!