Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz mozzarella-och sparristoppade kycklingfilé.

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Skulle laga till något enkelt men gott när jag befann mig i en husvagn, och detta blev resultatet. Supergott, enkelt och snabbt! Kul om ni vill prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med salt, svartpeppar och vitlökspeppar. Stek dem i en stekpanna i smörolja. Lägg dem på en tallrik så länge.
  2. Skär bort nederdelen på sparrisen och dela dem i tre delar. Bryn sparrisen lätt och låt de också vila på en tallrik. Stek potatisen i stekskyn ca 8 min, lägg dem åt sidan och håll dem varma.
  3. Lägg tillbaka köttet i stekpannan, lägg sparrisen ovanpå. Skär mozzarellan i skivor och lägg de överst. Häll grädde, vin och Ketjap manis runtom och låt allt bli varmt så att osten smälter lite. Servera potatisen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.