Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskaka med cocostäcke

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda ananaskaka. Jag brukar göra dubbel sats av glasyren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker och rör ner vatten och mjölet som blandats med bakpulvret.
  2. Häll smeten i en väl smord och bröad form (25x40 cm) och grädda kakan i 200° i 20 minuter.
  3. Låt ananasen rinna av lite och bred den över kakan.
  4. Blanda ingredienserna till glasyren i en kastrull och värm under vispning. Låt glasyren sjuda men inte koka!
  5. Bred glasyren över ananasen, sätt in kakan i samma ugnsvärme några minuter tills glasyren fått färg.
  6. Låt kakan kallna och skär den i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.