Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananastortilla med glass och passionfruktsås

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En enkel men modern efterätt. Kan serveras på bufféer eller till fin middager! Har kul med receptet och kan prova med andra frukter, tex äpple, päron till och med plommon!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala ananasen och bananen och skär i bitar. Fräs ananasen i smör. Rör i socker, kanel och banan. Låt fräsa knappt en minut.
  3. Lägg frukten på tortillabrödet och rulla ihop. Lägg rullarna på en plåt. Pensla med ägg och strö sockret över.
  4. Grädda i ugnen tills rullarna börjar få färg, det tar cirka 5 minuter.
  5. Dela varje bit i två delar. Gröp ur passionsfrukterna och blanda med florsocker och citruslikör. Garnera med en färsk jordgubb, en ananas trekant och lite citronmeliss

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.