Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas kassler på risbädd

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hittade receptet i en tidning, det är SÅ gott att jag vill spara det bland mina andra recept och eftersom jag inte hittar det här på matklubben när jag söker så skriver jag in det. Enligt receptet i tidningen så är det en "Anna Wibling , Kungsbacka" som receptet kommer från. :)

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Lös buljongen i vattnet. Blanda crème fraiche, senap och buljong. Täck botten på ett ugnssäkert fat med riset. Skär kasslern i skivor och lägg dem ovanpå riset. Häll över crème fraiche blandningen. Strö över riven ost. Gratinera i ugnen ca. 10 minuter tills osten smält och fått en aning färg. Servera med grönsallad och paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.