- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Krämig och god paj som tom uppskattas av sambon som inte gillar fisk!
Instruktioner
- Blanda ihop pajdegen och tryck ut den i en pajform. Nagga botten och förgrädda skalet i 10 minuter i 200 grader i mitten av ugnen.
- Stek fisken och löken tillsammans. Det är mycket viktigt att fisken inte kryddas, den ska bara stekas. Blanda fisken och löken med fetaost, Creme Bonjour Cuisine och ägget. Häll alltsammans i pajskalet och toppa med riven ost. Grädda ca 35-40 minuter i mitten av ugnen i 200o.
- Servera med bröd och sallad.
- Pajen går utmärkt att frysa in.
Publicerat den
16 oktober 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta låter jättegott!
Supergod! Fick högsta betyg av gästerna på midsommarafton så nu vill de ha receptet. Tog hel laxbit då jag tredubblade receptet. Blev lite fyllning över så jag gjorde en liten till. Har några kvar i frysen för oväntade gäster. Kommer att göras fler gånger garanterat.