Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda focaccia

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En annorlunda focaccia utan gluten och vanligt mjöl med smak av rosmarin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa sesamfrön och solrosfrön i en mixer eller med en mixerstav. Tillsätt resten av ingredienserna till och med fiberhusk och kör tills du fått en jämn smet. Låt blandningen svälla i 10 minuter.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Smörj en eldfast form ca 20x25 cm eller en liten långpanna med olivolja och bred ut blandningen. Droppa olivolja och strö över lite havssalt och 2 tsk torkad rosmarin (kan ersättas med andra örtkryddor som gärna får vara färska)
  4. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Låt svalna en stund på galler och skär brödet i lämpliga bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.