Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och spaghettisoppa med lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

383 kalorier per portion 13 g fett, 25 g protein, 40 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och finhacka vitlök och ingefära. Skölj, kärna ur och skiva chilifrukten tunt.
  3. Skrubba apelsinerna i ljummet vatten, riv och pressa juicen.
  4. Fräs vitlök, ingefära och chili i olja i en gryta på svag värme ca 1 minut. Häll på vatten och grönsaksfond, låt koka 5 minuter.
  5. Skär laxen i bitar. Skölj och dela tomaterna. Sänk värmen på soppan, tillsätt spaghetti, apelsinjuice och skal, lax, tomater och ärter. Låt sjuda på svag värme 3 minuter.
  6. Salta och garnera med några mynta kvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.