Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinris med bönor, mandel och fetaost

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

549 kalorier per portion 27 g fett, 19 protein, 54 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

Skölj riset väl. Koka det med gurkmejan enligt anvisning på förpackningen. Plocka basilika bladen och hacka dem grovt. Skrubba apelsinerna noga i ljummet vatten, riv skalet och pressa juicen. Hacka mandeln grovt och rosta den i en het, torr panna. Tillsätt olja, haricots verts, när mandeln har fått lite färg, fräs ytterligare 5 minuter. Tillsätt basilika, sambal oelek, apelsinjuice och skal i riset. Varva ris, mandelfräs och soltorkade tomater i en skål. Tärna och toppa med fetaosten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.