Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsallad med vallmo- och honungsdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräscht, gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda citronskal, citronsaft, salt och honung. Vispa i oljan och tillsätt vallmofröna.
  2. Skala apelsinerna med en vass kniv, så att inget av det vita finns kvar. Skär apelsinerna i skivor och lägg dem på ett fat. Skala och skär rödlöken i tunna ringar, gärna med en mandolin.
  3. Toppa apelsinerna med lökringarna, ringla över dressingen och garnera med rosmarinblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.