Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsoppa med banan och ingefärsgrädde

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En härligt frisk och god soppa. Mycket enkel och snabb att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ner potatismjöl, kakao och strösocker i lite av juicen i en kastrull. Vispa ner resten av juicen. Skär bananerna i skivor och rör ner. Koka upp under konstant omrörning. Ta kastrullen av plattan när första bubblorna kommer. Låt soppan svalna av lite före servering. Vispa grädden och smaksätt med ingefära och socker. Servera soppan ljummen med en klick grädde i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.