Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos- och persikopaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supersnabb efterrättspaj, gärna med grädde eller glass till

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Hacka eller knåda samman pajbottnen, klä en smörad form ,av normalstorlek, med degen. Ställ in i varma ugnen några minuter medan du hackar den konserverade frukten samt (för sig) hackar samman ingredienserna till pajlocket. De sista ska inte bli en slät deg. Tag ut pajsbottnen, täck med frukten och strö locket över, in i ugnen i 15-20 minuter. Busenkelt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.