Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avocadosallad med bacon och gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakar bra som förrätt när du har fisk som varmrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda till dressingen och stek bacon sprött och knaprigt i torr panna.
  2. Bottna med strimlad sallad och lägg på skivor av skalad, delad och urkärnad avocado. Smula över ost, lägg på ägg i halvor eller klyftor samt bitar av bacon. Slutligen skeda över med dressing.
  3. Tillägg till receptet, lite räkor på varje portion smakar utmärkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.