Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokado- och bananfrulle

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Den här härliga och näringsrika frukosten är en väldigt bra start på dagen. Ät krämen som den är eller använd den som pålägg på bröd eller kex. Det går att dryga ut krämen med lite kokt quinoa för den som kan tänka sig ett avsteg från rawfoodkonceptet. Laktosfritt, äggfritt, glutenfritt och rawfood- vänligt.

Ingredienser

Instruktioner

Mosa banan och avokado med en gaffel eller ballongvisp i en bunke. Pressa i lime och rör ner hackad broccoli och tunt skivad schalottenlök. Lägg i alla övriga ingredienser och blanda väl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.