Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokado- och räksås med pasta

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En len, mjuk och beroendeframkallande sås som eventuellt kan kryddas upp med lite nypressad citron om man vill ha mer smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
  2. Gröp ur avokadon och mixa fruktköttet slätt tillsammans med crème fraichen. Häll över blandningen i en kastrull och låt bli varmt.
  3. Blanda i frysta räkor och värm tills räkorna är färdiga. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera såsen med pastan, och strö över en lagom mängd rostade solroskärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.