Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokado -och räksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Nyttigt och gott med räkor och avokado! Det går lika bra att göra hönsbuljongen själv med en hönsbuljongtärning och vatten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Klyv och kärna ur avokadofrukterna. Gröp ur fruktköttet och mosa det med en gaffel eller mixerstav. Blanda moset med kesella så att det inte mörknar. Värm buljongen och vispa ner i avokadomoset. Smaka av med salt, peppar och eventuellt mer citron. Häll upp soppan i tallrikar och garnera med räkor och gräslök eller någon annan ört från köksträdgården.
  2. Servera omedelbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.