Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och ädelostgratinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Baconet ger sälta till fläskfilé och harmoniserar väl med ädelosten. Snabb och enkel bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Putsa filén från hinnor och fett. Skär centimeter tjocka skivor. Bryn köttet hastigt på båda sidor så de får vacker färg. Lägg dem i en ugnsfast form. Stek baconet och låt det svalna. Riv ädelosten och blanda den med crème fraichen. Strö baconet över fläskfilén. Fördela crème fraichen över och gratinera i ugnen i ca 15 minuter, tills det fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.