Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconinlindad purjolök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt, gott och snabblagat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär purjolökarna i 5 cm bitar. Sjud purjobitarna i vatten 5 minuter. Häll av vattnet.
  3. Skiva tomaterna. Lägg tomatskivorna i en form. Vira in de kokta purjobitarna i baconskivorna. Lägg dem ovanpå tomatskivorna.
  4. In i ugnen 10-15 minuter. Servera med potatismos, gärna kryddat med muskot och riven Västerbottensost samt en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.