Ringla lite balsamsirap på tallriken innan du serverar för en extra lyxig touch!
Instruktioner
- Vira in laxen i baconet och krydda med salt och malen svartpeppar.
- Gör moset: Skala och skär potatis och rotselleri i mindre bitar och koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Mosa dem tillsammans med en klick smör och tillsätt mjölken.
Smaksätt moset med salt och peppar.
- Skala och skiva morötterna tunt. Stek dem mjuka i lite olja.
Tillsätt spenat och skivad vitlök och låt spenaten mjukna. Smaksätt med salt och peppar.
- Stek fisken runtom med baconet i het panna. Börja med skarven neråt på baconet. Efterstek i ugnen på 175 grader i 6-10 minuter.
- Servera med moset och morötterna. Ringla lite balsamvinäger runtom.
Publicerat den
28 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar